Regiony ve vztahu k EU a jejich informační propojení - Janáková, Hana (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci pojednává o regionální politice v Česku a možnosti využití informačních technologií při řešení regionálních problémů.
Regions in relation to EU and their informational connection
Keywords: regiony; Regionální politika; Internet; Evropská Unie; Informační technologie