Obnova parku nákladních vozů dopravce ČD Cargo, a.s. - Hanč, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zaměřuje na obnovu vozového parku společnosti ČD Cargo a.s. V práci budou zohledněny postupně speciální a univerzální vozy. Analýza celkového vozového parku a jednotlivých řad napomůže k budoucí efektivní obnově vozového parku.
Recovery of park of trucks of the carrier ČD Cargo, a.s.
Keywords: obnova; ČD Cargo, a.s.; nákladní vozy; náklady; pronájem; nákup; recovery; ČD Cargo, a.s.; freight cars; cost; rental; purchase