Determinanty vytváření identifikačních postojů zaměstnanců a vedení firmy - Blažková, Barbora (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na klíčové faktory, které ovlivňují identifikaci zaměstnance s vedením podniku. Zahrnuje charakteristiku firemní kultury, motivace, vedení a komunikace v zaměstnání. Praktická část se soustřeďuje na výzkum ve formě dotazníků v konkrétním podniku a na porovnání zjištěných skutečností s teorií.
Determinants of creating identity attitudes of employees and top management
Keywords: firemní kultura; vedení; motivace; komunikace; identifikace s firmou; corporate culture; leadership; motivation; communication; identification with the company