Spolehlivost kontrolního vyšetření u tří čichových screeningových testů - Suchá, Kristýna (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce je zaměřená na zkoumání spolehlivosti testů screeningového vyšetření čichu. Cílem bakalářské práce bylo stanovit hodnověrnost screeningových čichových testů pomocí kontrolního vyšetření (test-retest). Čich byl vyšetřen pomocí testů subjektivní olfaktometrie (OMT, 3item, 12item Sniffins´ Sticks).
Test-retest reliability of three screening olfactory tests
Keywords: Test parfémovaných fixů; Sniffin´ Sticks; Poruchy čichu; Kontrolní vyšetření; Odourized Markers Test; Smell disorders; Retest