Kreativita v manažerských činnostech - Kunhart, Jan (Univerzita Pardubice, 2005)
Cílem článku je informovat o projektu zavedení předmětu Psychologie kreativity manažerských činností. Využití výsledků v práci absolventů fakulty je možné v dopravních podnicích i u Českých drah.
Keywords: manažerské činnosti; kreativita; psychologické aspekty