Podpora prodeje a její návaznosti na další části marketingové strategie podniku PARAMO a.s. Pardubice - Svatoň, Tomáš (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce pojednává o jednotném programu marketingové komunikace, který by měl podniku zajistit splnění jeho cílů.
Keywords: Marketing; Paramo, a. s. Pardubice