Preventivní opatření k ochraně podniku - Pospíšilová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce vymezuje pojmy krizového managementu, preventivní opatření v podniku a základní všeobecné zásady pro prevenci v podnicích se zvýšeným nebezpečím vzniku mimořádných nežádoucích událostí a stavů. Dále se řeší problematika analýzy rizik pro správné nastavení preventivních opatření. V praktické části je formou diskuse provedena analýza dodržování platných pravidel v daném vybraném podniku chemického průmyslu.
Preventive measures to protect company
Keywords: hrozby; krize; rizika; prevence; preventivní opatření; ochrana podniku; podniky; threats; crisis; risks; prevention; preventive measures; protection of company