Most ev.č.371-008 Chornice - Skýba, Milan (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato diplomová práce řeší projektovou dokumentaci, ve stupni DSP+ZDS, betonového předpjatého mostu ev.č.371-008 Chornice, založeného na pilotách.
Bridge ev.no.371-008 Chornice
Keywords: most; rámový most; předpjatý beton; bridge; frame bridge; prestressed concrete