Finanční situace firmy a její zhodnocení - Stará, Blanka (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku hodnocení finanční situace podniku. Podává teoretický výklad k danému tématu a vysvětluje poměrové ukazatele. Praktická část seznamuje s konkrétním podnikem a zabývá se výpočtem konkrétních ukazatelů a jejich zhodnocením.
Financial situation of company and its evaluation
Keywords: účetní výkazy; Finanční řízení; poměrové ukazatele; finanční zdroje; tržby; financial statements; Financial management; ratios; financial resources; sales