Aplikace pro grafické znázornění vazeb databázových objektů - Hataš, Václav (Univerzita Pardubice, 2016)
Cílem práce je vytvořit aplikaci v jazyce C#, která umožní výběr databázových objektů z prostředí databázového serveru Oracle 11g a vykreslí graficky řetězce závislostí těchto objektů. Každý objekt bude ve výsledné grafice zobrazen vlastní ikonou, názvem a graficky budou znázorněny vazby na další objekty. Každá vazba bude opatřena názvem dle datového slovníku. Aplikace musí být velmi dobře optimalizována, musí zvládat i databáze o stovkách tabulek.
Application for graphical interpretation of database objects relations
Keywords: Oracle 11g; C#; relace; databáze; datový slovník; relation; database; data dictionary