Projekt "Specializované výstavy a veletrhy" jako marketingový nástroj - Čmakal, Michal (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce je zaměřena na využití strukturálních fondů EU v Operačním programu podnikání a inovace pomocí projektu Specializované výstavy a veletrhy, zaměřující se na společnou účast firem na výstavách a veletrzích, pro posílení konkurenceschopnosti malých a středních firem na zahraničních trzích. Cílem je implementovat tento projekt na vybranou společnost a zhodnotit jeho efekt. Obsahem práce je analýza firmy FOLLER s.r.o. a navrhnutí plánu účasti na veletrhu s konečným vyhodnocením přínosu pro vybranou firmu.
Project "Specialised exhibitions and fairs" as a marketing tool
Keywords: veletrhy; výstavy; realizátor; dodavatel; CzechTrade; de minimis; specializované výstavy a veletrhy; fairs; exhibitions; implementer; supplier; specialized exhibitions and fairs