Vnitřní analýza image města Nové Město nad Metují - Novotná, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2013)
Diplomová práce se zabývá vnitřní analýzou image města Nové Město nad Metují. Práce je rozčleněna do čtyř kapitol. V první části nalezneme teoretická východiska důležitá pro pochopení vztahů a souvislostí, jenž jsou stěžejní pro následující výzkum. Nalezneme zde identifikaci pojmů image, město, marketing města, komunikace a analýza image. Druhá kapitola je zaměřena na současný stav města Nové Město nad Metují, který výrazně ovlivňuje celkový obraz města. Třetí část je věnována výsledkům dotazníkového šetření, které probíhalo mezi obyvateli Nového Města nad Metují a které odhaluje, jak město vnímají sami občané. Ve čtvrté, poslední kapitole, jsou na základě výsledků výzkumu navržena doporučení k možnému zlepšení image města.
Inner image analysis of the town Nové Město nad Metují
Keywords: image; image města; analýza image; město Nové Město nad Metují; image; image of the town; image analysis; town Nové Město nad Metují