Toxoplazmóza : Současné problémy, diagnostika, léčba - Dřevojánková, Eva (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce podává přehled diagnostických metod ke zjištění toxoplazmózy a dále se zabývá léčbou především imunodeficientních pacientů.
Keywords: toxoplazmóza; Diagnostika; léčba