Systém prezentace a prodeje uměleckých předmětů - Vojáček, Luboš (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou prezentace a prodeje uměleckých předmětů. Práce je zaměřena na vývoj aplikace zajišťující potřebné funkcionality pro drobné prodejce a galerie. V teoretické části je provedena analýza existující řešení včetně porovnání s navrhovaným řešením. Praktická část se zabývá vývojem aplikace v prostředí programovacího jazyka JAVA a databáze Oracle.
System for presentation and sale of works of art
Keywords: prezentace; prodej; umělecké předměty; JAVA; Oracle; presentation; sales; art objects; JAVA; Oracle