Metody oceňování netržních statků - Hellerová, Eva (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce shrnuje netržní metody oceňování environmentálních statků a služeb, jejichž význam spočívá v simulaci neexistujícího tržního ocenění.
Bewertung der nichtökonomischen Gütern und Dienstleistungen
Keywords: oceňování; služby; metody oceňování; trh