Modernizace traťového úseku Moravany - Borohrádek - Martincová, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce řeší modernizaci traťového úseku z Moravan do Borohrádku. Dále se zabývá modernizací železničních zastávek a železničních stanic. Trať je řešena s ohledem na hospodárnost, estetiku a životní prostředí.
Modernization of the track section Moravany - Borohrádek
Keywords: tracks; railway stations; railway stops; platforms; železniční trať; železniční zastávky; železniční stanice; nástupiště; koleje