Bankovní hodnocení klienta - Doležal, Petr (Univerzita Pardubice, 1998)
V práci je popisována problematika poskytování úvěru jak z hlediska banky, tak i z hlediska klienta.
Evalution of clients by bank
Keywords: úvěry; úvěrové riziko; banky; podnikatelský záměr; bonita klienta; úvěrový proces