WWW aplikace s využitím relační databáze pro elektronický obchod s hasičskou výzbrojí - Čáslava, Jan (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací internetového obchodu. Předmět prodeje je soustředěn na požární ochranu budov a vybavení pro hasiče, záchranáře i požární sport. Jsou zde využity principy relační databáze, jazyka SQL a PHP. Práce se zaměřuje především na návrh a zabezpečení databázového systému.
E-shop - web application (using relation database) with equipment for firemen
Keywords: Internetový obchod; e-shop; Oracle; PHP; relační databáze; zabezpečení databáze; internet shop; relation database; database security