Henry James´s The turn of the screw : textual silence and the tradition - Svoboda, Milan (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce zkoumá jednotlivé interpretace Henryho Jamese The turn of the screw a snaží se podpořit teorii, že tato novela je povídkou o duších.
Utažení šroubu Henryho Jamese : Mlčení textu a tradice
Keywords: James, Henry; novely; americká literatura; horory; duchové