Vlakotramvaj jako alternativa pro dopravní obslužnost - Drdla, Pavel; Brejcha, Radim; Štěrba, Roman (My University, 2019)
Článek přináší obecnou charakteristiku a aktuální informace o systému tzv. vlakotramvají, a to včetně jednotlivých specifik jejich provozu.
Tram-Train as an Alternative for Transport Service
Keywords: vlakotramvaj; železniční doprava; dopravní subsystémy; dopravní obslužnost; Tram-Train; railway transport; transport sub-systems; transport service