Využití fluorescenčního měření při analýze biologického materiálu - Czakojová, Nikola (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato bakalářská práce se věnuje různým typům fluorescenčního měření a jeho využití při analýze biologických materiálů. Popisuje jednotlivé typy fluorescenčních měření a jejich využití při analýze různých biologických materiálů a onemocnění.
Use of fluorescence measurement in the analysis of biological material
Keywords: fluorescenční spektroskopie; fluorescenční mikroskopy; fluorescenční skenery; průtoková cytometrie; fluorescence spectroscopy; fluorescence microscopy; fluorescence scanners; flow cytometry