Studie přeložky železniční trati v úseku Krouna - Skuteč - Král, Petr (Univerzita Pardubice, 2024)
Tato bakalářská práce se zabývá studií možného vedení přeložky stávající železniční trati v úseku Krouna - Skuteč s cílem prověření možnosti zlepšení dopravní obslužnosti určených obcí v dotyčné oblasti
Study of the railway line relocation in Krouna - Skuteč section
Keywords: železniční trať; přeložka; trasování; Krouna; Skuteč; RailCAD; railway line; relocation; routing; Krouna; Skuteč; RailCAD