Zadluženost českých domácností - Stejskalová, Radka (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku zadluženosti domácností v ČR. Cílem je zhodnotit vývoj zadluženosti českých domácností v letech 2004 - 2010. Analyzovat zadluženost a problémy s ní spojené u domácností v Pardubickém kraji.
Insolvency of the Czech households
Keywords: zadluženost domácností; Pardubický kraj; banky; úvěry; exekuce; osobní bankrot; marketingový výzkum; insolvency of the households; Pardubice Region; banks; loans; execution; personal bankruptcy; marketing research