Inovace a kreativita ve společnosti INPRO Čáslav s.r.o. - Klímová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá inovacemi, inovačními procesy v konkrétním podniku. Teoretická část v sobě zahrnuje základní pojmy, které souvisí s inovacemi a kreativitou (např. inovace, invence, inovační proces, kreativita, kreativní myšlení, metody kreativity atd.). Praktická část popisuje konkrétní podnik, jeho inovační projekty a podrobněji poslední inovační proces. Cílem této práce je ukázat, jak probíhá inovační proces výrobku v podniku střední velikosti a následné hodnocení výsledků, návrhy a doporučení firmě.
Innovation and creativity in the company INPRO Čáslav s.r.o.
Keywords: Inovace; inovační procesy; kreativita; analýzy; Innovation; innovative processes; creativity; analyses