Řízení kvality ve vybraném podniku - Poláková, Eliška (Univerzita Pardubice, 2025)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu systému řízení kvality a jeho struktury ve společnosti Josef Škrkoň - Techplast, a.s. Úvodní část objasňuje teoretické koncepty a definuje pojmy spojené s řízením kvality. V další části je provedena analýza systému řízení kvality v uvedené společnosti. Na základě výsledků této analýzy jsou navržena doporučení zaměřená na zlepšení systému řízení kvality.
Quality management in the selected company
Keywords: management; kvalita; ISO normy; systém managementu kvality; TQM; EFQM; management; quality; ISO standards; quality management system; TQM; EFQM