Analýza personálních činností ve firmě Grupo Antolin Turnov, s.r.o. - Toboříková, Hana (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce je zaměřena na personální práci čili personalistiku, konkrétně na její výkonnou část, kterou jsou personální činnosti. Zabývá se charakteristikou jednotlivých personálních činností a jejich analýzou v konkrétním podniku, kterým je firma Grupo Antolin Turnov, s.r.o. V závěrečné části jsou shrnuty poznatky zjištěné v daném podniku, zda jsou prováděny veškeré personální činnosti a jaký je jim přikládán význam.
Analysis of personal activities in a Industry Grupo Antolin Turnov, Ltd.
Keywords: Human Resources Management; Personal activities; Personal management; personalistika; personální činnosti; personální management; Řízení lidských zdrojů