Analýza managementu Městského úřadu Příbram - Linhartová, Jiřina (Univerzita Pardubice, 2007)
Tato diplomová práce pojednává o managementu konkrétního subjektu veřejné správy - Městského úřadu Příbram. V první části, která je částí teoretickou, je popsána problematika obecného managementu, veřejné správy, managementu ve veřejné správě, kvality ve veřejné správě apod.. V druhé části je popsán Městský úřad Příbram a základní činnosti úřadu včetně analýz a hodnocení managementu tohoto úřadu.
The Municipality of Příbram - a management analysis
Keywords: Public Administration; municipalities; SWOT analysis; budgets; Management; městské úřady; SWOT analýza; rozpočty; veřejná správa