Marketingový výzkum služeb čerpací stanice Shell - Holubová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2011)
Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části se pojednává o definici marketingového výzkumu, o charakteristice a dělení služeb, o marketingovém prostředí, vysvětlen je zde i proces marketingového výzkumu a jeho techniky. V praktické části se zabýváme samotným marketingovým výzkumem v dané čerpací stanici. V závěru jsou uvedena doporučení na zkvalitnění služeb na čerpací stanici Shell.
Marketing research of services of filling-station Shell
Keywords: marketingový výzkum; dotazníky; služby; marketing research; questionnaires; services