Hodnocení zaměstnanců s návazností na jejich odměňování ve státní organizaci SŽDC - Kvasnička, Patrik (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zaměřuje na problematiku hodnocení a následného odměňování zaměstnanců ve státní organizaci SŽDC a její fungování v praxi. Rozebírá hodnocení jako důležitý aspekt správného fungování organizace s návazností na odměňování. Napomáhá efektivně propojit hodnocení a odměňování zaměstnanců.
Evaluation of Employees in Relation to their Remuneration in the State Company SŽDC
Keywords: hodnocení; odměňování; zaměstnanci; organizace; personální management; evaluation; remuneration; employees; organization; personal management