Přístupnost zastávek veřejné linkové dopravy v okrese Chrudim - Šmejkal, Martin (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu úprav zastávek veřejné linkové dopravy pro osoby s omezenou schopností pohybu nebo orientace. Navrhuje a vyhodnocuje úpravy zastávek, které pomohou zlepšit jejich přístupnost pro osoby s omezenou schopností pohybu nebo orientace.
Accessibility of bus stops in selected cities of the Chrudim district
Keywords: přístupnost; zastávky; veřejná linková doprava; osoby s omezenou schopností pohybu nebo orientace; Chrudim; Slatiňany; Hlinsko; accessibility; bus stops; platform; person with reduced mobility; Chrudim; Slatiňany; Hlinsko