Modul procedury Start of Mission do software simulátoru jízdy ETCS vlaku - Blažek, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce se zabývá procedurou Start of Mission jako součástí palubní jednotky železničního zabezpečovacího zařízení ETCS. V úvodu jsou nejprve představeny základní principy ETCS, dále je analyzována specifikace ETCS ve verzi 2.3 a popsána procedura Start of Mission a další potřebné části ETCS. Následující část se věnuje aplikaci AzdEtcsSim, navrhuje a popisuje modul implementující funkcionalitu procedury Start of Mission v této aplikaci. Na konci práce je vysvětlen způsob ověření správnosti implementace modulu. Součástí práce je také vlastní implementace modulu v jazyce C++ s knihovnou QT a také implementace modulových testů.
Module of the Start of Mission Procedure module for the Software of the ETCS Train Ride Simulator
Keywords: ERTMS/ETCS; AzdEtcsSim; Start of Mission; OBU ETCS