Marketingový výzkum spokojenosti zákazníků vybrané organizace - Gabrielová, Denisa (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá marketingovým výzkumem v nejmenované oděvní společnosti XY. Cílem práce je představení marketingového výzkumu a pomocí dotazníkového šetření jeho realizace ve vybrané společnosti. Na základě analýzy získaných dat a výsledků průzkumu jsou stanovena doporučení, která by měla pomoci ke zvýšení spokojenosti zákazníků. Pro potřeby bakalářské práce byla v dotazníkovém šetření použita metoda písemného a elektronického dotazování
Marketing Research of Customer Satisfaction of Selected Organization
Keywords: marketing; marketingový mix; marketingový výzkum; spokojenost zákazníka; dotazník; marketing; marketing mix; marketing research; customer satisfaction; questionnaire