Dopravní průzkum regionu Hradec Králové v oblasti veřejné osobní dopravy - Mikulecký, Petr (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se věnuje metodám a nástrojům marketingových průzkumů, jejich významem a způsobem použití. Mapuje současný stav obslužnosti u nás s možnými návrhy změn ke zlepšení dané situace.
Keywords: silniční doprava; Dopravní obslužnost; průzkum; marketing dopravy; Analýza