Návrhy na zlepšení systému veřejné linkové dopravy na Mohelnicku - Svozil, Radek (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se věnuje návrhům na zlepšení stavu dopravní obslužnosti veřejné linkové dopravy ve městě Mohelnice a jeho okolí. Důraz je kladen na přestupní vazby mezi veřejnou linkovou dopravou a železniční osobní dopravou, zlepšení bezbariérového přístupu veřejné linkové dopravy, návrh nového informačního systému veřejné dopravy a návrhy nových linek veřejné linkové dopravy ve směru do Loštic a Bouzova. Na závěr jsou všechny návrhy vyhodnoceny.
Proposals to improve the public bus transport system at Mohelnice Region
Keywords: Mohelnice; Loštice; linková doprava; zastávky; jízdní řád; Mohelnice; Loštice; bus transport; bus stops; schedule