Řízení zásob ve firmě Bühler Motor s.r.o. - Laštovička, Petr (Univerzita Pardubice, 2016)
Práce je věnována řízení hladiny zásob ve výrobním podniku. Zabývá se teorií zásob a způsobem jejich řízení. Představuje různé nástroje řízení hodnoty zásob. Analyzuje strukturu a hodnotu zásob v konkrétním podniku. Porovnává stanovené cíle zásob podniku s realitou a poukazuje na nesoulady. Pro jednotlivé druhy zásob rozpracovává návrhy zlepšení řízení jejich výše a hodnoty a představuje možné vlivy na výši zásob.
Inventory management in company Bühler Motor s.r.o
Keywords: zásoby; logistika; výrobní podniky; analýza zásob; management; inventories; logistics; production plants; inventory analyse; management