Výběr finančního online brokera - Čáp, Josef (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce se zabývá problematikou výběru vhodného finančního online brokera. Popisuje vznik a vývoj finančních trhů. Představuje a porovnává některé finanční online brokery, ze kterých mohou klienti z České republiky vybírat. Vysvětluje podstatu metod vícekriteriálního rozhodování a jejich použitím se v rámci této bakalářské práce vybírá vhodný finanční online broker pro klienty z České republiky činící obchody ve výši 450 000 Kč.
Choosing a financial online broker
Keywords: finanční online broker; finanční trhy; klienti; vícekriteriální rozhodování; kritéria; alternativy; financial online broker; financial markets; clients; multiple-criteria decision-making; criteria; alternatives