Nákladová kalkulace substituovaných isoindolů v laboratorní výrobě - Hlaváčková, Iva (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na náklady a nákladové kalkulace. Specifikuje náklady spojené s laboratorní výrobou. V další části udává přehled syntéz a vlastností substituovaných isoindolů.
Cost calculation of substituted isoindoles in laboratory production
Keywords: náklady; nákladové kalkulace; kalkulační vzorec; substituované isoindoly; costs; cost calculations; costing figure; substituted isoindoles