Racionalizace provozu na trati Praha - Beroun - Mišek, Peter (Univerzita Pardubice, 2019)
Bakalářská práce analyzuje současné technické parametry železniční tratě Praha - Beroun a navrhuje racionalizační opatření výměny zabezpečovacích zařízení na této trati.
Rationalization of traffic on the railway Praha - Beroun
Keywords: racionalizace provozu; trať 171; zabezpečovací zařízení; železnice; rationalization of traffic; railway line 171; safety devices; railway