Vývoj geolokační sběratelské mobilní hry - Hejduk, Jiří (Univerzita Pardubice, 2023)
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh a implementaci mobilní geolokační turistické sběratelské hry, ve které hráč hledá jednotlivé známky v podobě QR kódů umístěných v blízkosti turistických míst. Mobilní aplikace je vytvořena pro operační sytém Android. Serverová část aplikace je navržena podle návrhového vzoru mikroslužeb. Server komunikuje s mobilní aplikací pomocí REST API.
Development of geolocation collectible mobile game
Keywords: hry; Android; Kotlin; mikroslužby; Go; REST; API; Docker; PostgreSQL; games; Android; Kotlin; microservices; Go; REST; API; Docker; PostgreSQL