Rozpočet města Dvůr Králové nad Labem - Rumler, Marcel (Univerzita Pardubice, 1994)
Práce je specializovaná na rozbor příjmů a výdajů rozpočtu města Dvůr Králové nad Labem v letech 1992 a1993 a jejich vzájemné porovnávání s cílem zjistit, jak se odrazily zásadní změny v oblasti veřejných financí v roce 1993 především na příjmech, ale i na výdajích městského rozpočtu.
Keywords: rozpočty; obce; Dvůr Králové nad Labem; financování; poplatky; dokumentace