Analýza efektivnosti investičních pobídek v Pardubickém kraji - Zeman, Lubomír (Univerzita Pardubice, 2013)
Diplomová práce na téma "Analýza efektivnosti investičních pobídek v Pardubickém kraji" se zabývá investičními pobídkami v tomto regionu. V teoretické části jsou vymezeny hlavní pojmy této problematiky a dopady investic na ekonomiku. Práce je zaměřena na současnou situaci v Pardubickém kraji včetně zhodnocení a návrhů na zlepšení.
Effectiveness analysis of the investment incentives in Pardubice region
Keywords: investiční pobídky; investoři; efektivnost; CzechInvest; regionální rozvoj; Pardubický kraj; investment incentives; investors; effectiveness; CzechInvest; regional development; Pardubice region