Rozšiřující prvky aktivní bezpečnosti silničního vozidla - Štěpán, Jan (Univerzita Pardubice, 2021)
Cílem této bakalářské práce je seznámit čtenáře se základními a rozšiřujícími prvky aktivní bezpečnosti. V teoretické části jsou vysvětleny principy fungování jednotlivých asistenčních systémů. Předmětem praktické části je ověření funkčnosti vybraných prvku aktivní bezpečnosti.
Extending active safety elements of the road vehicle
Keywords: prvky aktivní bezpečnosti; radarový snímač; adaptivní tempomat; multifunkční kamera; elements of active safety; radar senzor; adaptive cruise control; multifunction camera