Jednotný vizuální styl pro firmu Flavo - Planíková, Veronika (Univerzita Pardubice, 2024)
Výstup této bakalářské práce směřuje k vytvoření nového logo manuálu a jednotného vizuálního stylu pro firmu Flavo, ve které se zaměřují na pokládky podlah, úpravy interiérů a renovace schodišť. Konečný výsledek této práce má být nové logo, merkantilní tiskoviny, propagační materiály a celkově, jak se bude firma prezentovat jak stálým, tak i nově příchozím zákazníkům.
Uniform visual style for company Flavo
Keywords: jednotný vizuální styl; tiskoviny; grafický design; grafika; logo manuál; logo; barevnost; písmo; unified visual style; press kits; graphic design; graphic; logo manual; logo; typology of colours; fonts