Správní trestání - Smolík, Michal (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá tématikou správního práva a správního trestání v systému veřejné správy, přičemž nejdůležitější část je věnována přestupkům a řízení o nich a dále popisuje jiné další správní delikty v oblasti správního trestání.
Administrative punishment
Keywords: správní právo; přestupky; pachatelé; zákony; rozhodnutí; administrative law; offenses; offenders; laws; decision