Jízdní obrysy železničních vozidel - Hanák, David (Univerzita Pardubice, 2008)
V bakalářské práci jsem se zabýval problematikou jízdních obrysů železničních vozidel. Popsal jsem jejich funkci, historický vývoj. Matematicky jsem vyjádřil současné jízdní obrysy, datové údaje zpracoval a vytvořil jejich grafy a tabulky ASCI.
The wheel's contours of railway vehicles
Keywords: The wheel´s contours; development; function; Graphs; ASCI tabs; jízdní obrysy; vývoj; Funkce; grafy jízdních obrysů