Hodnocení efektivnosti investice v podniku VDO Česká republika, s. r. o., závod Horní Adršpach - Zahradník, Jan (Univerzita Pardubice, 2005)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení efektivnosti investice a porovnání stavu plánovaného projektu se stavem realizovaným v podniku VDO Česká republika, s. r. o - závod Horní Adršpach. Práce se opírá o firemní informace z oddělení plánování projektů, kalkulací, prodeje, logistiky a kontrolingu.
Keywords: Investice; hodnocení investic; peněžní toky; čistá současná hodnota; rentabilita; vnitřní výnosové procento; investiční projekty