Návrh demontážního pracoviště agregátů z autovraků pro potřeby výuky - Filip, Jan (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce by měla sloužit jako ideový návrh pracoviště na demontáž automobilů pro potřeby výuky. Provede analýzu současného stavu provozování pracovišť pro demontáž autovraků a zhodnotí možné pracovní postupy. Dalším jejím úkolem je navrhnout demontážní nářadí, pracovní stoly, manipulační zařízení a podobně. Velkým přínosem by měla být možnost využití v procesu výuky při přípravě budoucích konstruktérů.
Design of a working place for disassembly of vehicle wreck aggregates for the education use
Keywords: autovraky; pracoviště výuky; demontáž; agregáty; vehicle wrecks; educational workplace; disassembly; aggregates