Posouzení variant vysokorychlostní trati v úseku Hradec Králové - státní hranice - Mišek, Peter (Univerzita Pardubice, 2021)
Diplomová práce analyzuje varianty vysokorychlostní trati VRT/RS 5 v úseku Hradec Králové - státní hranice, navrhuje dopravní opatření simulací jízd elektrických jednotek, ze kterých stanoví vstupy do metod pro zhodnocení variant.
Assessment of high-speed line variants in the section Hradec Králové - state border CZ / PL
Keywords: VRT/RS 5; vysokorychlostní trať; železnice; varianty Hradec Králové - státní hranice; VRT / RS 5; high-speed line; railway; variants Hradec Králové - state border