Síťový aplikační protokol s nízkou latencí - Sobotka, Miroslav (Univerzita Pardubice, 2013)
Tato práce se zabývá návrhem a implementací aplikačního protokolu s nízkou latencí určeného k synchronizaci herního stavu. Rozebírá různé možnosti synchronizace a technologie, které lze k tomuto účelu využít. Finální návrh synchronizace je následně implementován a zdokumentován v závěrečné části práce.
Network application protocol with low latency
Keywords: synchronizace; hra; latence; aplikační protokol; synchronization; game; latency; application protocol