OVĚŘENÍ PRINCIPŮ ZPĚTNOVAZEBNÍHO ŘÍZENÍ - ŘÍZENÍ OTÁČEK VENTILÁTORU - Kubelka, Pavel (Univerzita Pardubice, 2016)
Účelem práce je navrhnout elektronický obvod s pomocí analogových součástek pro řízení ventilátoru. Obvod sestavit a oživit, dále do obvodu zakombinovat PI regulátor. Poté vyzkoušet a ověřit principy zpětnovazebního řízení.
Testing principles of the feedback control - control of velocity of an electric fan
Keywords: ventilátor; regulační obvod; PI regulátor; identifikace; fan; control circuit; PI controller; identification